Lachgas Drachten

Lachgas Drachten

Lachgas Drachten nodig?

Lachgas Drachten: Wil je lachgas bestellen in de regio Drachten? Dan zit je bij dé lachgas koerier Drachten ‘de Nachtboer’ helemaal goed. Bestellen kan online via onze webshop of u kunt gewoon even met ons bellen: 06-822 38 747. Wij bezorgen in de gehele regio Drachten (en de dorpen daarbuiten), dit doen wij in ± 30 minuten. Van maandag tot vrijdag kun je vanaf 20:00 tot 01:00 bij ons bestellen. In het weekend kan dit tot 05:00. Bij iedere bestelling ontvang je ook gratis ballonnen (eventueel grote ballonnen tegen een kleine meerprijs)! Eventueel kun je ook nog drinken en snacks er bij bestellen… Dus alles voor een leuk Feestje!

Ga naar de bestelpagina

 

Nachtboer, voor Lachgas Drachten e.o.

De Nachtboer Drachten bezorgd het beste lachgas van Friesland (medisch lachgas). Als je nu lachgas in Drachten bestelt, dan bezorgen wij jouw lachgas bestelling in ± 30 minuten bij jou thuis. Wij hebben diverse lachgas producten die we direct uit voorraad bij jou kunnen bezorgen. De lachgas koerier van de Nachtboer komt dus direct naar jou toe! Met de service van de Nachtboer (Lachgas Drachten) zit je nooit meer zonder lachgas in Friesland, wij bezorgen namelijk tot diep in de nacht en doen dat in ± 30 minuten. Wij zijn ‘door de week’ tot 01:00 bereikbaar en in het weekend zelfs tot 05:00. Het bezorgen van lachgas doen we in heel Drachten en omgeving. De lachgas koeriers van Drachten bezorgen ook buiten Drachten. In o.a. de volgende dorpen: Oudega, Opeinde, Boornbergum, Drachtstercompagnie, Rottevalle, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike (of Tieke), De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen, Smalle Ee,

Lachgas bezorgen in Drachten

Als je denkt aan lachgas laten bezorgen, dan denk je natuurlijk aan de lachgas koeriers van de Nachtboer. Het bestellen van lachgas via Nachtboer (voor Lachgas Drachten) is alleen mogelijk wanneer je 18 jaar of ouder bent. Alles uit ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Mede hierdoor ben je verzekerd van een snelle bezorging van ± 30 minuten in de regio Drachten. Heb je vragen of wil je van te voren lachgas bestellen omdat je vanavond een feest geeft? Neem telefonisch contact met ons op via: 06-822 38 747, je spreekt dan meteen met de lachgas koerier van de Nachtboer!

Wat is lachgas eigenlijk?

Lachgas bestaat uit di-stikstofmonoxide (n20), dit gas is geur- en kleurloos. Het meest voorkomende lachgas is die uit de slagroompatronen. Op feesten zie je soms grote tanks of cilinders staan. Dat gas wordt in een ballon gespoten, vervolgens wordt de ballon in en uit geademd.

Lachgas patronen

De lachgas patronen die wij bezorgen zijn van bekende en gangbare merken (o.a. KAYSER). Iedere verpakking bevat 50 lachgas patronen, een patroon is gevuld met 8 gram lachgas. Om ballonnen te vullen met lachgas heb je een slagroomspuit of lachgas cracker nodig. Met deze toebehoren is het eenvoudig en snel ballonnen vullen. De lachgas cracker kun je mee bestellen via onze webshop. Bestel snel bij ons je lachgas en wij bezorgen je bestelling in ± 30 minuten in heel Drachten en in de directe omgeving! Bel ons op en geef je bestelling door aan de lachgas koerier. We springen direct in de auto en komen naar je toe!

Lachgas Drachten Lachgas Drachten

Lachgas tanks nodig voor een feestje?

Geef je binnenkort een feest en wil je je gasten graag voorzien van lachgas? Dan is de lachgas tank (2 of 4 kg) wellicht de oplossing voor jou. Wij leveren lachgas tanks met complete spuitsystemen die we bij jou installeren. De lachgas tanks staat ook bekend als lachgas fles of lachgas cilinder. Het voordeel van een lachgas tank is dat het niet meer nodig is om met behulp van een slagroomspuit of cracker de ballon te vullen. Let wel op de borg die voor iedere tank of fles geldt. Deze bedragen worden altijd vermeld bij het plaatsen van je bestelling. Telefonisch informeren wij je graag verder over borg op een lachgas tank. Lachgas gebruiken uit een tank, fles of cilinder is goedkoper dan slagroom patronen. Buiten het feit om dat het goedkoper is heb je ook geen last meer van losse slagroompatronen op de vloer. We bezorgen je tanks en flessen bij je thuis in ± 30 minuten in heel Drachten! De Nachtboer levert ook grotere lachgas tanks op verzoek. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Lachgas Drachten

Lachgas Drachten is erg eenvoudig via de Nachtboer

Het bestellen van lachgas is mogelijk door te bellen met onze lachgas koerier via: 06-822 38 747 of een bestelling te plaatsen via onze webshop. Of bel ons op, vergeet niet om telefonisch het goede adres door te geven aan de lachgas koerier. Zonder een compleet adres kunnen wij de bestelling niet bezorgen. Het is mogelijk om bij ons een afspraak in te plannen, wij komen dan het bestelde lachgas op de door jou gekozen datum en tijdstip bezorgen. Op die manier ben je op tijd voorzien van lachgas in Drachten.

Ga naar de bestelpagina

De beste van Friesland!

Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met onze snelle en directe lachgas bezorging in Friesland. Van onze klanten horen wij vaak ”de beste in Friesland” te zijn omdat wij snel leveren en lage prijzen hanteren. Onze lachgas tanks zijn maximaal afgevuld en om dit te kunnen waarborgen zijn de tanks voorzien van een borgzegel. Vele andere aanbieders vullen de tanks voor 2/3 van de werkelijke inhoud, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ook zijn deze tanks vaak niet voorzien van een borgzegel. Onze lachgas koeriers bezorgen jou bestelling in ± 30 minuten bij jou thuis en doen dit door heel Drachten! We bezorgen ook buiten Drachten. Het kan zijn dat het bezorgen van een bestelling buiten Drachten iets meer tijd in beslag neemt dan 30 minuten, dit is afhankelijk van drukte en tijdstip van bestellen.

Slagroompatronen bezorgen in Drachten e.o.

Wij bezorgen lachgas ook in de bekende slagroompatronen variant, deze zijn verpakt in doosjes van 50 patronen. Ieder slagroompatroon is gevuld met 8 gram lachgas (n2O). De slagroompatronen zijn van bekende topmerken die zichzelf keer op keer bewezen hebben. Het lachgas uit slagroompatronen worden gebruikt als drijfgas om slagroom te maken met een slagroomspuit. Lachgas is van origine een narcosemiddel dat wordt gebruikt in ziekenhuizen als een korte pijnstiller. Na het in en uitademen van de gevulde ballon met lachgas ontstaat er een korte ‘space’ van ongeveer 1 minuut.

Bestel bij ons ook je toebehoren via lachgas Drachten

De Nachtboer (voor Lachgas Drachten) heeft ook alle toebehoren op voorraad. Bij ons bestel je ook een lachgas cracker en natuurlijk ballonnen. Onze crackers zijn van hoge kwaliteit, ze barsten of scheuren niet en kunnen tegen de druk uit maximaal 2 lachgas patronen. De lachgas crackers hebben een rubberen greep en worden ook wel ‘antivries cracker’ genoemd (met een metalen cracker bevriezen namelijk je handen).

Lachgas Drachten Chips Chips Bier ColaLachgas Drachten Lachgas Drachten

De Nachtboer (voor Lachgas Drachten) rekent rond de € 10,- aan bezorgkosten voor Drachten en de dorpen er omheen. Bij je bestelling ontvang je altijd gratis ballonnen!

Ga naar de bestelpagina

Ben je 18 jaar of ouder?

× Bestellen via WhatsApp